Communiceer goedkoper dan ooit tevoren met VoIP Hoogeveen

VoIP staat voor Voice over IP en betekent niets anders dan bellen over een computernetwerk als internet. Door VoIP is er dus niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en worden de werelden van spraak en data samengevoegd, waar dat voorheen nog totaal ondenkbaar was. Door VoIP kan er naast spraak ook digitale informatie meegezonden worden. Deze ‘nieuwe’ communicatiemogelijkheid wordt ook wel IP-telefonie of internettelefonie genoemd. Focus-ICT, de VoIP-specialist van Hoogeveen laat u goedkoper bellen en digitale informatie verzenden dan ooit tevoren.

Wilt u zakelijk gebruik maken van VoIP dan is VoIP Hoogeveen de specialist waar u naar op zoek bent. Het werken met VoIP is in de bedrijvenwereld inmiddels niet meer weg te denken. Wilt u meer informatie over VoIP neem dan gerust contact op met de specialist op dit gebied, Focus-ICT, de VoIP-specialist van Hoogeveen.

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijke benadering

Met ons in zee gaan betekent persoonlijk contact. Wij houden van een directe verbinding met onze klant. Zo zijn de gemaakte afspraken altijd helder en komen beide partijen nooit voor vervelende verrassingen te staan. Voor ons geldt dat persoonlijk contact de essentiële voorwaarde is voor succes.

Naast dat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, staat het klantenbelang altijd voorop. Wij zetten graag onze eigen commerciële belangen opzij om eerst te kijken naar de noodzaak voor uw organisatie.

Voice over Internet Protocol (VoIP)

Bellen via je computer

Het gebruiken van VoIP is relatief eenvoudig. Met een computer, internetaansluiting en een headset kun je via een softwarematige telefoon (softphone), die je via applicaties als Google Talk, Yahoo! Messenger of Skype, zowel naar andere mensen die achter de computer zitten als naar een vaste telefoon bellen. Voor VoIP is geen speciale hardware nodig, maar deze is wel beschikbaar om het bellen via het internet eenvoudiger te maken.

Ook voor de mobiele telefoon zijn de VoIP-ontwikkelingen in volle gang. Zo zijn er inmiddels al diverse apps, zoals Viber, iCall, Truphone en iSkoot. Met deze apps kun je via WiFi bellen en sms’en waardoor je enorm bespaart op je telefoonkosten. Hoe simpel wilt u het hebben? VoIP is zéér eenvoudig in gebruik en zorgt tevens voor een enorme kostenbesparing, ideaal voor ieder (groot) bedrijf!

SIP

Met behulp van hardware is het ook mogelijk om met een normale telefoon via je router te bellen, waardoor je dus geen computer of smartphone nodig hebt. Veel moderne VoIP-apparatuur (zowel hard- als software) werkt via het Session Initiation Protocol (SIP) om in verbinding te komen. Het SIP is ideaal omdat hieraan ook reguliere telefoonnummers gekoppeld kunnen worden, waardoor u ook voor niet VoIP-gebruikers bereikbaar blijft. SIP is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen waardoor nu ook (grote) kantooromgevingen eenvoudig via internet (mobiel) kunnen bellen.

U bent als bedrijf dus optimaal bereikbaar! Dit ideale communicatiesysteem voor bedrijven heeft daarnaast nog veel meer voordelen die wij hieronder voor u opsommen.

De voordelen

 • Kostenbesparingen

  Met VoIP belt u via intranet/internet, waardoor u geen dure ISDN/Analoge telefoonlijnen meer nodig hebt. Bellen binnen het bedrijfsnetwerk kan gratis. VoIP maakt het zakelijk bellen goedkoper, of u nu met uw collega in hetzelfde pand belt of met een collega in het buitenland.

 • VoIP kent geen grenzen

  Het voordeel van VoIP is dat telefoontoestel en telefooncentrale niet fysiek met elkaar verbonden hoeven te zijn. Zo is het mogelijk dat u met meerdere vestigingen aangesloten bent op één telefooncentrale. Zeer geschikt dus voor grote bedrijven met meerdere vestigingen en telewerkers. Ook op deze manier bespaart u in telefoon- en onderhoudskosten.

 • Optimale bereikbaarheid

  U bent optimaal bereikbaar! Door de onbeperkte capaciteit van VoIP kunt u zoveel gesprekken tegelijk voeren als u nodig heeft. U hoeft nooit meer te wachten tot een lijn beschikbaar is zoals voorheen wel het geval kon zijn.

 • VoIP is flexibel

  VoIP blijft zich continu ontwikkelen waardoor het met uw bedrijf meegroeit zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. Met telefonie in de Cloud hoeft u geen hardware meer aan te schaffen, maar voldoet een IP telefoontoestel dat op het internet is aangesloten. Vervolgens geeft u via een beveiligd webinterface aan wat u nodig hebt. Zo kunt u eenvoudig zelf alles regelen.

 • VoIP integreert

  VoIP zorgt voor een open structuur en maakt daardoor mogelijk om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals een CRM-pakket. Daarnaast is VoIP ook te koppelen aan andere communicatiemiddelen.

Meer weten?

De voordelen van deze innovatieve manier van communiceren zijn enorm. Over enkele jaren is VoIP niet meer uit het bedrijfsleven te denken. Dus wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, stap dan over op VoIP! Gaat u over op VoIP, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Meer informatie