De systeembeveiliging die u nooit in de steek laat

Een goede systeembeveiliging is nu noodzakelijker dan ooit. Het bedrijfsnetwerk wordt steeds meer gebruikt en steeds belangrijker voor een continue bedrijfsvoering terwijl tegelijkertijd ook de toenemende schadelijke bestanden en malafide praktijken op het internet enorm toenemen. Om uw bedrijfsnetwerk en de processen in uw bedrijf te beschermen en ervoor te zorgen dat alle gevoelige informatie binnenshuis blijft heeft u een systeembeveiliging nodig die u nooit in de steek laat. Laat uw systeembeveiliging over aan Focus-ICT Hoogeveen zodat u zeker weet dat uw data veilig is.

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijke benadering

Onze jonge, dienstverlenende en servicegerichte ICT-organisatie onderscheidt zich door de persoonlijke benadering die we aan al onze diensten geven. Zo is persoonlijk contact voor ons de essentiële waarde tot succes. De realisaties worden op projectmatige basis uitgevoerd tegen een vooraf vastgestelde prijs. Zodoende komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.

Naast het persoonlijke contact houden wij te allen tijde het klantenbelang voorop. Ons eerste richtpunt is de noodzaak voor uw organisatie alvorens wij kijken naar het commerciële belang voor onze eigen organisatie.

Mailshield

Mailshield is de nieuwste innovatie op het gebied van anti-spam, anti-virus en phishing. Het gebruik van Mailshield is ideaal voor zowel thuisgebruik als voor zakelijk gebruik. Dit systeem filtert eerst al uw binnenkomende mail op een externe server en zet vervolgens alleen de schone, werkende mail door naar uw netwerk. Hierdoor word uw computer nooit blootgesteld aan bedreigende e-mail.

Abonnementsservice Mailshield

De abonnementsservice van Mailshield biedt de volgende voordelen t.o.v. andere marktleiders op het gebied van anti-spam software:

  • Simpel en snel te activeren
  • Gemakkelijk te beheren
  • 99% zekerheid tegen spam
  • Gebruikt meerdere simultaan werkende filters voor virussen
  • Levert 7-daagse back-up van uw e-mails

Mocht u meer informatie nodig hebben of reeds geïnteresseerd zijn in onze abonnementsservice van Mailshield, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie