Mailshield

Diensten Managed Mail SecurityVirus en Spam beveiliging specifiek ontwikkeld voor het MKB en hun System Integrators. Mailshield biedt het MKB een antispam en antivirus systeem wat tot voor kort slechts betaalbaar was voor de grote bedrijven, het Mailshield systeem filtert al uw binnen-komende mail eerst op een externe server, en zet alleen de schone, werkelijke email door naar uw netwerk.

Abonnementsservice

Deze abonnementsservice kan simpel en snel worden geactiveerd en beheerd en biedt 100% zekerheid tegen Spam, gebruikt meerdere simultaan werkende filters voor virussen en levert een 7-daagse back-up van uw emails in geval van calamiteiten (onverhoopte server crash, brand of waterschade, etc.). Persoonlijke gebruikers policies zijn gemakkelijk te beheren en aan te passen via een online webadministratie pagina. Sta alleen echte email toe op uw netwerk – blokkeer virussen en spam buiten het bedrijfs-netwerk.

Traditionele antivirus software vergt intensief beheer om goed te functioneren. Atera’s “MailShieldTM -spam en virus beveiliging” is special ontwikkeld om een veilig email verkeer voor het MKB te bieden, effectief ermee om te gaan, vrij van Virussen en Spam zonder de noodzaak om aanvullende hardware of software te moeten kopen, zonder moeilijk beheer.

Systeem- en netwerkbeveiliging

Neem vrijblijvend contact op