Algram Hekwerken

Algram Hekwerk produceert maatwerk sierhekwerk voor elke vraag en prijs. Elke gewenste stijl is mogelijk. Wanneer nodig kunnen er geautomatiseerde poorten worden geplaatst om het sierhekwerk van een veiligheidsfunctie te voorzien. Door ervaring en opgebouwde kennis staan de de vakmensen van Algram hekwerk garant voor kwaliteit en vakmanschap. De meeste producten worden door Algram Hekwerk zelf gelast of gesmeed en zo kan de kwaliteit gewaarborgd worden die u verwacht. Onze sierhekwerken kunnen worden gemaakt op basis van talrijke ontwerpen, sferen en materialen. Zo krijgt u die sfeer in uw tuin die u wenst te creëren. Wilt u een uniek sierhekwerk dat u nergens anders tegenkomt? Algram-Hekwerk kan als de specialist van het Noorden een ontwerp op maat naar uw behoefte maken.

Hekwerken
Hekwerken zorgen naast beveiliging en het afbakenen van uw terrein ook voor een stuk sfeer en bescherming, hekwerken zijn er in allerlei varianten en zijn eenvoudig zelf samen te stellen. U kunt bij het samenstellen kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet, afmetingen,afwerkingen en soorten poorten.

Poorten
Met poorten u kunt u op een veilige manier uw terrein afsluiten. Er zijn verschillende modellen en materialen waar poorten van gemaakt kunnen zijn. HPS Hekwerk levert alle soorten poorten met een grote variatie aan afwerkingen en kleuren. Ook is het mogelijk om de poorten automatisch bij aankomst te laten opengaan of te voorzien van intercom en camerasystemen.

Wij hebben een groot assortiment sierhekwerken tegen scherpe prijzen. U heeft keuze uit verschillende afmetingen,kleuren en hekpunten. Daarnaast zijn de producten van Algram Hekwerk standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Algram Hekwerk via 06 15 88 60 75 of kom langs bij Algram Hekwerk in Emmen!

Algram

Navigeer snel naar