Goedkoop communiceren doet u met internet bellen Hoogeveen!

Internet bellen is de ‘nieuwe’ communicatiemogelijkheid die al bijna niet meer weg te denken is uit de zakenwereld. Internet bellen, ook wel Voice over IP (VoIP) genoemd, staat voor het bellen over een computernetwerk als internet. De reden waarom deze nieuwe ontwikkeling zo doorbrekend is, is dat er niet langer gebruik gemaakt hoeft te worden van een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN). Dit resulteert in het bijeenkomen van de werelden van spraak en data én tevens het tot stand komen van een zeer voordelige communicatiemogelijkheid. Focus-ICT is de specialist op het gebied van internet bellen in Hoogeveen. Wij laten u goedkoper bellen en digitale informatie verzenden dan ooit tevoren.

Voor het zakelijk bellen en versturen van data is internet bellen dé ideale uitkomst. Hiermee realiseert u een enorme kostenbesparing en bent u altijd optimaal bereikbaar. Wilt u dit realiseren voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met op met de specialist op dit gebied, Focus-ICT, de internet bellen-specialist van Hoogeveen.

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijke benadering, de sleutel tot succes

De dienstverlenende en servicegerichte organisatie Focus-ICT Hoogeveen onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering. Wij geloven erin dat persoonlijk contact een voorwaarde is tot succes. Met Focust-ICT Hoogeveen in zee gaan betekent veel persoonlijk contact en heldere afspraken. Zo worden de realisaties op projectmatige basis uitgevoerd, tegen een vooraf vastgestelde prijs. Op deze manier voorkomen wij verassingen en onderlinge misverstanden.

Naast het persoonlijke contact staat bij ons het klantenbelang altijd voorop. We kijken allereerst naar de noodzaak voor uw bedrijf, alvorens wij onze eigen commerciële belangen behartigen. De persoonlijke benadering en het vooropstellen van het klantenbelang zijn voor ons de ingrediënten voor een prettige en succesvolle samenwerking.

Internet bellen

Gebruik uw eigen internet

Het bellen via internet is een relatief eenvoudig proces. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetaansluiting en een headset. Middels een softwarematige telefoon (softphone) kun je via applicaties als Google Talk, Yahoo!, Messenger of Skype, zowel naar andere mensen die achter een computer zitten als naar een vaste telefoon bellen. Een bijkomend voordeel van internet bellen is dat u hiervoor geen hardware nodig heeft. Deze is echter wel beschikbaar om het bellen via internet eenvoudiger te maken, maar dus niet noodzakelijk.

Dat ook de ontwikkelingen voor internet bellen op de mobiele telefoon in volle gang zijn, zal u vast niet verbazen. Er zijn inmiddels al diverse apps, zoals Viber, iCall, Truphone en iSkoot. Deze stellen u in staat om via WiFi te bellen en te sms’en waardoor u enorm bespaart op uw telefoonkosten. Overstappen naar internet bellen, een kleine moeite die resulteert in grotere veranderingen. Zo gaat u genieten van een optimale gebruikservaring en een enorme kostenbesparing. Kortom, de ideale oplossing voor ieder (groot) bedrijf!

SIP

Door gebruik te maken van hardware is het ook mogelijk om met een normale telefoon via uw router te bellen. U hoeft daardoor dus niet meer te beschikken over een smartphone. Veel moderne internet bellen-apparatuur (zowel hard- als software) werkt via het Session Initiation Protocol (SIP) om in verbinding te komen. Ideaal, omdat hieraan ook reguliere telefoonnummers gekoppeld kunnen worden. Hierdoor blijft u ook voor niet internet bellen-gebruikers bereikbaar. Dat SIP zich de afgelopen jaren is blijven ontwikkelen is ook in de zakenwereld niet onopgemerkt gebleven. Zo maken nu ook (grote) kantooromgevingen gebruik van de eenvoudige manier om via internet (mobiel) te bellen.

U bent als bedrijf optimaal bereikbaar! Maar dat is nog niet het enige…. dit ideale communicatiesysteem voor bedrijven in Hoogeveen en omstreken heeft nog veel meer voordelen, die wij hieronder voor u opsommen.

De voordelen

 • Kostenbesparingen

  Met internet bellen belt u via het intranet/internet. Hierdoor hoeft u geen gebruik meer te maken van dure ISDN/Analoge telefoonlijnen. Bellen binnen het bedrijfsnetwerk kan gratis. Internet bellen maakt het zakelijk bellen goedkoper. Of u nu met uw collega in hetzelfde pand belt of met een collega in het buitenland: u betaalt hetzelfde tarief.

 • Internet bellen is grenzeloos

  Internet bellen maakt het ook mogelijk om met meerdere vestigingen aangesloten te zijn op één telefooncentrale. Dit komt doordat telefoontoestel en telefooncentrale niet fysiek met elkaar verbonden hoeven te zijn. Ideaal dus voor bedrijven met meerdere vestigingen en telewerkers. Ook dit draagt bij aan de enorme besparing op telefoon- en onderhoudskosten.

 • Optimaal bereikbaar

  Eén van de belangrijkste voordelen van internet bellen is dat u als bedrijf optimaal bereikbaar bent. De onbeperkte capaciteit van internet bellen zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk gesprekken tegelijkertijd kunt voeren als u nodig heeft. Het wachten tot een lijn weer beschikbaar is behoort vanaf nu tot het verleden.

 • Internet bellen is flexibel

  Door de continue ontwikkeling zal internet bellen automatisch met uw bedrijf meegroeien, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. De telefonie in de Cloud maakt het mogelijk om zonder hardware, met slechts een IP telefoontoestel, dat op het internet is aangesloten, te communiceren.

 • Internet bellen integreert

  Met internet bellen is het mogelijk om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals een CRM-pakket. Daarnaast kunnen er ook koppelingen gemaakt worden tussen internet bellen en andere communicatiemiddelen. Er kan daarom zeker vastgesteld worden dat internet bellen integreert.

Meer weten?

Het internet bellen zal op den duur niet meer weg te denken zijn als communicatiemiddel in het bedrijfsleven. Deze innovatieve manier van communiceren brengt zoveel voordelen met zich mee dat uw bedrijf er simpelweg niet meer omheen kan. Breng uw bedrijf naar een hoger plan en stap over op internet bellen. Het communicatiemiddel van de toekomst! Neemt u de stap of wilt u informatie over internet bellen? In dat geval bent u bij Focus-ICT Hoogeveen op het juiste adres.

Meer informatie